echipament copii real madrid Dar un examen


echipament copii real madrid Dar un examen medical de rutină efectuat în această săptămână i-a pus cariera în pericol după ce a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă.

„AC Milan informează că în timpul testelor medicale de rutină, efectuate pe toți sportivii profesioniști din Italia, s-a constatat că Ivan Strinic suferă de începuturi de hipertrofie la nivelul mușchiului cardiac care va avea nevoie de analize suplimentare în urma unei perioade de odihnă”, a confirmat clubul în o declarație publicată pe site-ul oficial al Milanului.

„Jucătorul trebuie, așadar, să suspende temporar orice activitate sportivă competitivă până la finalizarea examenelor ulterioare”.

Strinic și-a început cariera cu tricou real madrid bellingham Croația Hadjuk Split și s-a bucurat anterior de perioade în Franța și Ucraina, înainte de a se alătura rivalilor Milan din Serie A, Napoli, în 2015.

Fundașul stânga a jucat la Sampdoria în sezonul 2017-18, înainte de a semna un contract de trei ani cu Milan în această vară și a avut până în prezent 49 de apariții la echipa sa națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *