tricou haaland man city Legenda Napoli, Careca


tricou haaland man city Legenda Napoli, Careca, a atacat zvonurile vizate de transfer, Mauri Icardi, spunând că argentinianul poate „să meargă dracului” dacă nu vrea să semneze.

Fostul căpitan al Inter, despre care se așteaptă să părăsească San Siro în această vară, a fost legat de Napoli cu rapoarte care susțin că clubul ar dori o decizie de la atacant în această săptămână.

Icardi, în vârstă de 26 de ani, a provocat controverse în timpul petrecut la Inter și probabil că Romelu Lukaku se va stabili ca atacantul central de prima alegere al lui Antonio Conte, după ce a preluat tricoul numărul nouă.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții tricou haaland cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
„Chiar mai așteptăm răspunsul lui? Dacă nu vrea să vină, poate merge în iad”, a spus Careca pentru Il Mattino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *