tricou lewandowski Este posibil ca Newcastle


tricou lewandowski Este posibil ca Newcastle United să fi urcat pe locul 13 în Premier League, dar echipa lui Rafael Benitez nu are loc de relaxare în lupta pentru supraviețuire.

Magpies au câștigat o victorie de 3-0 în fața Southampton înainte de pauza internațională pentru a trece cu patru puncte de zona retrogradării.

Dar cu câțiva dintre rivalii lor aproape de partea de jos a tabelului luând pe jumătatea superioară în acest weekend, Newcastle are șansa de a trece mai departe în fața celor care se luptă sub ei, în timp ce întâmpină Huddersfield Town.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie tricou cristiano ronaldo Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Deși echipa lui David Wagner se află la doar un punct în spatele lui Newcastle, ei au doar un punct din ultimele trei jocuri și au pierdut 10 pe deplasare în acest mandat, iar bărbații lui Benitez vor spera să înregistreze victorii consecutive în ligă pentru prima dată din septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *