tricou mbappe copii Este o strategie pe care au


tricou mbappe copii Este o strategie pe care au văzut-o pe vecinii lor folosind cu oarecare succes. Jucători cheie din America, precum portarul Agustin Marchesin, mijlocașul Guido Rodriguez, fundașul central Emanuel Aguilera și atacanții Oribe Peralta și Henry Martin, toți au fost aduși după ce au arătat că se pot remarca în Liga MX cu alte cluburi. Pumas nu a semnat un singur jucător în această vară care să nu se laude cu experiență în Liga MX, cu Carlos Gonzalez, Felipe Mora și Victor Malcorra contribuind imediat.

Așteptările s-au schimbat din nou, iar marile cluburi din capitală se așteaptă din nou să câștige argintărie. „A fost mult timp fără să câștig nimic pentru Cruz Azul. Mă bucură foștii foști coechipieri, am văzut cum s-au luptat”, a spus Mora, care a semnat cu Pumas împrumutat de la Cruz Azul. „Acum sunt cu Pumas și mă gândesc la Pumas”.

Pumii se gândesc la Cruz Azul, tricou mbappe cu al doilea weekend la rând în care un Clasico a captat atenția în capitală și în regiunea înconjurătoare. Echipele de la Monterrey nu vor merge în liniște – nu anul acesta și cu siguranță nu pe piața de transferuri din această iarnă – dar nu există nicio îndoială că acum echilibrul de putere în fotbalul de club mexican este din nou în Mexico City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *