tricouri real madrid Un jucător de la RSL,


tricouri real madrid Un jucător de la RSL, care s-a întors acasă împrumutat de la Liverpool, Lennon a arătat de ce era un prospect atât de apreciat când făcea parte din academia RSL. A încheiat sezonul cu trei goluri și patru pase decisive, făcând 15 starturi.

De asemenea, Lennon și-a sporit stocul ca unul dintre jucătorii de atac remarcabili pentru SUA la Cupa Mondială Under-20.

Binecuvântarea Latif de la Sporting Kansas City a fost o revelație pentru echipa lui Peter Vermes, oferindu-i lui SKC o opțiune de viteză atât de necesară în vârf și obținând mențiune de onoare U-21 Best XI. Atacantul ghanez a terminat cu trei goluri și un assist în 20 de apariții.

ALBERTH ELIS, Houston Dynamo
Un tânăr jucător desemnat împrumutat de la Monterrey, Elis s-a impus rapid ca o amenințare de atac echipament fotbal copii real madrid rapid capabilă să terorizeze fundașii laterali și fundașii centrali deopotrivă. Remarcabilul echipei naționale a Honduras a încheiat sezonul regulat cu 10 goluri și patru pase decisive în 26 de apariții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *