tricou messi copii Alegerile editorilor Messi


tricou messi copii Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
De fapt, Salah a fost într-o formă atât de prolifică, încât totalul său individual depășește golurile a opt cluburi din Premier League în toate competițiile.

23 – Mohamed Salah (23 de goluri) a marcat mai multe goluri în toate competițiile de club în acest sezon decât opt cluburi din Premier League (Crystal Palace, Burnley, Brighton, Swansea, WBA, Huddersfield, Southampton și Newcastle). Senzaţional.

— OptaJoe (@OptaJoe) 30 decembrie 2017
Tânărul de 25 de ani este în costum ronaldo copii fruntea unei echipe Liverpool care a stabilit și un record de club sâmbătă, cu 77 de goluri în 30 de meciuri în toate competițiile din acest sezon.

Această lovitură depășește recordul anterior de goluri al echipei în acest moment al sezonului ca club de top, stabilit atunci când Roșii au marcat de 75 de ori în primele 30 de meciuri din campania 1980-81.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *