tricouri fotbal ieftine „Îmi este greu să


tricouri fotbal ieftine „Îmi este greu să explic această situație”, a spus Pires, vorbind cu Ouest France. „Când ești într-o spirală negativă, este foarte complicat să ieși din ea”.

Pires a spus că jocul cu Chelsea a fost organizat pentru a fi „important pentru viitorul clubului”, și nu are nicio îndoială că managerul Arteta luptă pentru a rămâne în serviciu.

„Îl cunosc bine. Știu ce face, antrenamentul pe care îl organizează, ce și-ar dori să dezvolte echipa sa”, a spus Pires.

„Dar pe teren nu merge. Nu-mi place ca antrenorii să fie concediați, dar, din păcate, asta se întâmplă atunci când sunt rezultate proaste. El este într-un scaun ejectabil.”

Arsenal spera să mențină un tricouri de fotbal ieftine record puternic în meciurile de Boxing Day, nefiind pierdut acasă în 12 meciuri pe 26 decembrie de când a căzut cu 2-0 cu Nottingham Forest în 1987 la Highbury.

Seria lor de nouă victorii consecutive acasă în Boxing Day include o victorie cu 2-1 în fața lui Chelsea în 2001, când Pires a jucat în timp ce Sol Campbell și Sylvain Wiltord a marcat pentru Gunners.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *