tricouri fotbal copii Monaco a dominat echipa


tricouri fotbal copii Monaco a dominat echipa sezonului FIFA 17 Ligue 1, dar Kylian Mbappe trebuie să se descurce cu un loc pe bancă.

Un total de șase jucători din echipa câștigătoare a ligii sunt numiți în Ultimate Team a jocului pentru divizie, dar precoceul Mbappe ratează.

Zidane numește ultimul Galactico

Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în spatele lui cu rolul principal împotriva lui Real Madrid. „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Radamel Falcao, care a marcat 21 de goluri în 29 de apariții, i se alătură perechea de mijlocaș Thomas tricou fotbal copii Lemar și Bernardo Silva, precum și duoul defensiv Kamil Glik și Benjamin Mendy, în timp ce Danijel Subasic a fost considerat cel mai bun portar.

.@Ligue1 #TOTS este live acum! Vezi întreaga echipă: https://t.co/U0X9gcMb4c #Ligue1 pic.twitter.com/ybUSWQjHtD

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) 2 iunie 2017
Paris Saint-Germain este următoarea echipă cel mai bine reprezentată, cu trei jucători în XI, Marco Verratti și Thiago Silva alăturându-se celui mai bun marcator Edinson Cavani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *