tricou arsenal Mesut Ozil va rămâne la Arsenal


tricou arsenal Mesut Ozil va rămâne la Arsenal cel puțin până în vara lui 2021, susține agentul său, Dr Erkut Sogut, fiind posibil ca o altă prelungire a contractului să fie convenită în nordul Londrei.

Un jucător de joc câștigător al Cupei Mondiale a dominat titlurile pe Emirates Stadium de când a încheiat o afacere profitabilă în ianuarie 2018.

Au fost puse întrebări despre Ozil ¡» s valoarea cauzei, angajamentul său și dacă fondurile investite în el ar fi putut fi mai bine folosite în altă parte.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie tricou vini jr Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
Au fost găsite și laude uneori, jucătorul de 31 de ani considerat că s-a bucurat de o revenire binevenită la formă de când fostul său coechipier Mikel Arteta a moștenit frâiele manageriale la Arsenal.

Ozil se bucură din nou de fotbalul său și a declarat că nu are intenția să-și rupă actuala înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *