tricou de fotbal Mesut Ozil a făcut ca


tricou de fotbal Mesut Ozil a făcut ca Arsenal să arate absolut prost ¡±, oferindu-se să acopere salariile mascotei clubului Gunnersaurus, spune Paul Merson, Gunners fiind chestionați pentru că au lăsat ¡° o instituție ¡± să meargă pe fondul unor presupuse măsuri de reducere a costurilor în timp ce le-au dat un ¡° ê150.000 de contract pe săptămână cu Thomas Partey.

Echipa de la Emirates Stadium se regăsește din nou în lumina reflectoarelor după câteva zile pline de evenimente în nordul Londrei.

Fereastra de transfer de vară s-a închis cu Mikel Arteta reușit să-l adauge în rândurile lui pe mijlocașul comandant pe care îl strigă sub forma fostului star de la Atletico Madrid Partey.

Articolul continuă mai jos
Alegerile editorilor Messi poate lăsa startul lent pe PSG în urmă cu rolul principal împotriva lui Real tricouri fotbal Madrid „Vor vedea cine suntem!” – Cancelo, Dias, Bernardo și Ederson revin la rivalitatea Benfica-Sporting cu Man City O schimbare de poziție și discuții cu Rangnick – Cum și-a găsit Sancho forma la Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Va deveni fostul copil minune al lui Man City „noul Sancho la Dortmund?
S-au găsit fonduri considerabile acolo, inclusiv o taxă ¡ê45 milioane (58 milioane USD), dar nu sunt lăsați bani în oală pentru a extinde Gunnersaurus ¡» asocierea cu clubul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *